Adatkezelési tájékoztató

MOROCCANOIL USA ADATVÉDELMI IRÁNYELV

Hatálybalépés napjára: 1. január 2023.

Moroccanoil ® („mi”, „mi” vagy „mieink”) érzékeny a látogatóink személyes adataival kapcsolatos aggodalmakra, és felismeri, hogy látogatóink aggódhatnak az általuk megadott információk miatt. Moroccanoil és hogyan használják fel ezeket az információkat később.

Ez az adatvédelmi szabályzat meghatározza, hogyan használjuk és védjük azokat az információkat, amelyeket Ön, a felhasználó ad meg, amikor meglátogatja weboldalunkat, www.moroccanoil.com („Webhely”). Eltérő rendelkezés hiányában
a jelen adatvédelmi szabályzat az általunk ezen a weboldalon kínált összes szolgáltatásra vonatkozik. Hacsak itt másként nem rendelkezik, ez az adatvédelmi szabályzat az offline és a Webhelyünkön keresztül gyűjtött információkra vonatkozik.

Ez az adatvédelmi szabályzat nem terjed ki harmadik felek tájékoztatási gyakorlatára, ideértve a webhelyen hirdető egyéb cégeket is. Ezenkívül a Weboldal harmadik oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat
párt weboldalai. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha egy ilyen hivatkozásra kattint, akkor elhagyja webhelyünket, és tudatában kell lennie annak, hogy nincs befolyásunk harmadik felek webhelyeire. Harmadik fél használata
a weboldalakra és a felek általi információgyűjtésre az adatvédelmi szabályzataik vonatkoznak. Javasoljuk, hogy legyen körültekintő, és tekintse át adatvédelmi irányelveiket, mielőtt használná webhelyeiket. Ennek ellenére igyekszünk megvédeni Webhelyünk integritását, és szívesen fogadunk minden visszajelzést ezekkel a harmadik felek webhelyeivel kapcsolatban.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az Adatvédelmi szabályzatot, hogy megértse az Ön adataira vonatkozó irányelveinket és gyakorlatunkat, valamint azt, hogy hogyan kezeljük azokat. Ha nem ért egyet irányelveinkkel és gyakorlatunkkal, ne tegye
használja Weboldalunkat. A Weboldal elérésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Adatvédelmi szabályzatot. Időről időre felülvizsgálhatjuk és frissíthetjük Adatvédelmi szabályzatunkat, és minden frissítés ezen az oldalon lesz közzétéve. Hacsak törvény másként nem írja elő, a Webhely további használata a változtatások végrehajtása után a változtatások elfogadásának minősül, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze az Adatvédelmi szabályzatot a frissítésekért.

Kérjük, tekintse meg az Általános Szerződési Feltételeinket is, amelyek meghatározzák a weboldalunk használatát, a felelősség kizárását és korlátozásait, amelyek a weboldalunk használatára vonatkoznak, itt: https://www.moroccanoil.com/us_en/about/terms/ .

TARTALOM

1. Az általunk gyűjtött információk
2. Hogyan használjuk az összegyűjtött információkat
3. Mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait
4. Hogyan védjük és tároljuk az Ön adatait
5. Ne kövesse nyomon (DNT) jeleket1. Az általunk gyűjtött információk
6. Keksz
7. Közzététel harmadik felek számára
8. Magento
9. SMS/Szöveges üzenetküldés

10. California Consumer Privacy Act (CCPA) és California Privacy Rights Act (CPRA)
11. Nevada online adatvédelmi törvény
12. Kaliforniai kiskorúak, akik regisztrált felhasználók
13. Gyermekek magánéletének védelme
14. Adatvédelmi szabályzatunk módosításai
15. Lépjen kapcsolatba velünk

Általunk gyűjtött információk

A következő kategóriájú személyes adatokat gyűjtjük: Azonosítók, például valódi név, álnév, aláírás, cím, telefonszám, egyedi személyes azonosító, online azonosító, Internet Protokoll-cím, e-mail cím, fióknév és egyéb hasonló azonosítók ("Azonosítók" ); Fizetési információ; Internetes vagy egyéb elektronikus hálózati tevékenységekre vonatkozó információk; geolokációs adatok; audio, elektronikus, vizuális vagy hasonló információ; szakmai vagy foglalkoztatással kapcsolatos információk; és a fent azonosított információk bármelyikéből levont következtetések a fogyasztó preferenciáit tükröző profil létrehozásához.

Hogyan használjuk fel az összegyűjtött információkat

Az Ön személyes vagy nyilvános adatait nem adjuk el, cseréljük ki, adjuk át vagy adjuk át semmilyen más vállalatnak az Ön hozzájárulása nélkül, kivéve a jelen Adatvédelmi szabályzatban meghatározottakat.

Személyes adatait jogos érdekeink, azaz üzleti tevékenységünk végzéséhez, rendelések teljesítéséhez és tranzakciók feldolgozásához, valamint az Ön számára nyújtott szolgáltatások kezeléséhez és nyújtásához fűződő érdekeinkhez használjuk fel, amelyek magukban foglalják a következőket:

• Üzletünk biztosítása, fenntartása és fejlesztése;
• Megbízások teljesítése és tranzakciók feldolgozása;
• Szolgáltatások kezelése és nyújtása Önnek;
• Kérdéseinek, aggályainak és egyéb segítségkéréseinek megválaszolása;
• A böngészési és vásárlási élmény testreszabása a Weboldalon. A böngészési és vásárlási tevékenységeivel kapcsolatos információkat arra használjuk fel, hogy egyéni vásárlási élményt nyújtsunk Önnek azáltal, hogy az Ön érdeklődési köréhez szabott termékeket és hirdetéseket kínálunk (kérjük, tekintse meg Cookie-inkat).
szakasz lentebb);
• Tájékoztatjuk Önt a Webhelyünk adminisztratív változásairól, ideértve a szerződési feltételeinket és egyéb irányelveinket, valamint a Webhellyel kapcsolatos egyéb információkat;
• A webhely statisztikai adatainak elemzése, például a használat és a böngészési élményt befolyásoló élmények. Ezeket az információkat a hibák javítására és egyéb problémák megoldására használjuk fel, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk. Cookie-kat és egyéb technológiákat is használunk annak elemzésére, hogy ügyfeleink hogyan lépnek kapcsolatba a Webhellyel, ami segít nekünk a funkcionalitás javításában;

• Piackutatás lebonyolítása, amely megalapozza marketingstratégiánkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy érdeklődési körének megfelelő böngészési élményt nyújtsunk Önnek. Például felhasználói profilokat hozunk létre, hogy lehetővé tegyük a személyre szabott direkt marketing kommunikációt;
• Alapvető nyilvántartások vezetése annak érdekében, hogy válaszolhassunk és teljesíthessünk az Ön adatai törlésére vonatkozó kéréseit, és megtilthassuk a jövőbeni nem kívánt kezelést;
• A csalás, a bűncselekmények és a Webhelyünkkel való visszaélés megelőzése. Ezeket az információkat arra is használjuk, hogy megakadályozzuk a tiltott viszonteladók hozzáférését weboldalunkhoz, valamint a jelen Webhely biztonságának, valamint infrastrukturális biztonságunknak a megőrzésére;
• A jogi kötelezettségek és folyamatok betartása, valamint jogaink, magánéletünk, biztonságunk és tulajdonunk, valamint az Ön, valamint a leányvállalataink és harmadik feleink jogainak, magánéletének, biztonságának és tulajdonának védelme;
• Különleges ajánlatok adminisztrálása, beleértve a versenyeket, promóciókat, felméréseket és egyéb interaktív webhely-élményeket;
• Lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön véleményeit és egyéb tartalmait közzétegyük;
• Munkavállalási és foglalkoztatási célú pályázatok;
• Kommunikáció Önnel, beleértve az e-mailt is. A megrendelés feldolgozásához megadott e-mail címet arra használhatjuk, hogy információkat és frissítéseket küldjünk Önnek a rendeléseiről, valamint alkalmanként híreket, frissítéseket, marketing- és promóciós információkat a cégünkről és a kapcsolódó termékekről és szolgáltatásokról. Ha bármikor le szeretne iratkozni a jövőbeni e-mailekről, kérjük, olvassa el az egyes e-mailek alján található részletes leiratkozási utasításokat;
Kommunikáció Önnel, beleértve az SMS-eket/szöveges üzeneteket is. Ha az elismerő négyzet bejelölésével, aláírásával és kifejezett hozzájárulásával jelentkezik, az Ön által megadott telefonszámot arra használhatjuk, hogy marketing- és promóciós üzeneteket küldjünk Önnek egy automata rendszer segítségével a számok kiválasztására, tárcsázására vagy telefonszámára. Az SMS-re/szöveges üzenetekre való feliratkozás nem feltétele semmilyen ingatlan, áru vagy szolgáltatás megvásárlásának. Ha bármikor nem szeretne többé SMS-eket/szöveges üzeneteket kapni, írja be a „STOP” szöveget az első SMS-re, vagy lépjen kapcsolatba velünk a privacy@ címen.moroccanoil.hu;
• Értesítés a tőlünk, leányvállalatainktól vagy partnereinktől elérhető különleges ajánlatokról és termékekről vagy szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetik Önt.

Meddig őrizzük meg személyes adatait

Személyes adatait mindaddig megőrizzük, ameddig ésszerűen szükséges a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt célok eléréséhez, amíg erre jogos üzleti igényünk van, vagy a törvény előírja (pl. adózási, jogi, számviteli vagy egyéb célokra), amelyik hosszabb.

Az Ön Személyes Adatai megfelelő megőrzési időszakának meghatározásához figyelembe vesszük a Személyes Adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, a Személyes Adatok jogosulatlan felhasználásából vagy nyilvánosságra hozatalából eredő kár lehetséges kockázatát, valamint a személyes adatok felhasználásának célját. és hogy el tudjuk-e érni ezeket a célokat más eszközökkel, valamint az alkalmazandó jogi követelményeknek megfelelően. Amikor már nem kell megőriznünk Személyes adatait, azokat töröljük vagy anonimizáljuk, így Ön többé nem azonosítható belőlük.

Hogyan védjük és tároljuk adatait

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megvédjük az Ön személyes adatait, amikor weboldalunkat használja, és amikor információkat gyűjtünk Önről. Komolyan vesszük az Ön adatainak biztonságát, és különféle biztonsági intézkedéseket vezetünk be az Ön személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében
biztosítani. Gondoskodunk arról is, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozásához általunk használt harmadik felek megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmazzanak az Ön adatainak védelme érdekében.

Amikor érzékeny információkat gyűjtünk, például hitelkártyaadatait, társadalombiztosítási számát, pénzügyi adatait stb., ezeket az információkat titkosítjuk és biztonságosan továbbítjuk. Például egy biztonságos szervert használunk az érzékeny információk továbbítására. Minden átadott érzékeny/hitelkártya-információ a Secure Socket Layer (SSL) technológián keresztül kerül továbbításra, majd titkosításra kerül a fizetési átjáró szolgáltatói adatbázisunkba, hogy csak azok férhessenek hozzá, akik rendelkeznek speciális hozzáférési jogokkal az ilyen rendszerekhez, és kötelesek az információkat bizalmasan kezelni. Ellenőrizheti, hogy ezek az érzékeny információk biztonságosan továbbításra kerülnek, ha megkeresi a „https”-t a webhelyen
a weboldal címének eleje.

A tranzakció befejezését követően az Ön bizalmas adatai (hitelkártyák, társadalombiztosítási számok, pénzügyi adatok stb.) nem kerülnek tárolásra szervereinken. Az Ön adatainak biztonsága és biztonsága is Öntől függ. Javasoljuk, hogy legyen óvatos az adatok nyilvános számítógépeken vagy nyilvános hálózatokon való bevitelekor.

Sajnos az interneten keresztüli információtovábbítás nem teljesen biztonságos. Bár mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, nem tudjuk garantálni a Webhelyünkre továbbított vagy ott tárolt személyes adatainak biztonságát.

Ne kövesse nyomon (DNT) jeleket

Csak azokhoz az információkhoz férünk hozzá vagy gyűjtünk össze, amelyeket Ön a Weboldal használata során ad meg nekünk. Nem követjük nyomon a felhasználókat az idő függvényében és a harmadik felek webhelyein keresztül. Ennek megfelelően ez a Webhely nem reagál a Do Not Track (DNT) jelzésekre.

Cookies

A cookie-k kis fájlok, amelyeket egy webhely vagy szolgáltatója a webböngészőn keresztül továbbít az Ön számítógépének merevlemezére. A sütik lehetővé teszik, hogy a webhelyek vagy a szolgáltatók rendszerei felismerjék az Ön böngészőjét, és rögzítsenek és megjegyezzenek bizonyos információkat. Például használhatja cookie-jainkat, hogy bejelentkezve maradjon, amikor kilép egy böngészőablakból. A sütikről a https://www.allaboutcookies.org/ oldalon olvashat bővebben.

Cookie-kat és egyéb technológiákat használunk különböző célokra. Először is ezeket a technológiákat használjuk webhelyünk működtetésére és működtetésére („Szigorúan szükséges cookie-k”). Másodszor, cookie-kat használunk annak megértésére, hogy a felhasználók hogyan érkeznek webhelyünkre, és hogyan használják azokat ("Analytics Cookie-k"). Harmadszor, cookie-kat használunk, hogy felhasználóbarátabbá tegyük webhelyünket, és több lehetőséget biztosítsunk webhelyünk használatához („Funkcionális sütik”). Végül cookie-kat használunk a közvetlen marketing tevékenységünk megkönnyítésére („Marketing Cookie-k”).

Egyes cookie-k (szigorúan szükséges cookie-k) annyira nélkülözhetetlenek weboldalunk működéséhez, hogy nem lehet leiratkozni róluk. Mindazonáltal dönthet úgy, hogy elfogadja, elutasítja vagy visszavonja a hozzájárulását más cookie-khoz. Vegye figyelembe, hogy a cookie-k letiltása megakadályozhatja, hogy bizonyos funkciókat vagy szolgáltatásokat használjon Weboldalunkon.

Szigorúan szükséges cookie-k: Végezze el weboldalunk alapvető szolgáltatásait, beleértve a regisztrációk nyomon követését és a fizetések feldolgozását. Mivel weboldalunk nem működhet ezen cookie-k használata nélkül, Ön nem iratkozhat le ezekről.
• Magento – További információ itt.

Analytics sütik: Tájékoztatást ad arról, hogy a látogatók hogyan érkeznek meg és használják webhelyünket. Te talán
letilthatja ezeket a sütiket a megadott leiratkozási hivatkozások meglátogatásával vagy a böngésző módosításával
beállításokat az alábbiak szerint.
• Google Analytics – További információ itt; kiszáll itt.
• Inspectlet – További információ itt.

Funkcionális sütik: jobb böngészési élményt biztosít a látogatóknak, például lehetőséget adjon a távozásra
termékértékelések. Ön letilthatja ezeket a sütiket a böngésző beállításainak módosításával
alább kifejtve.
• Youtube.com – További információ itt.

Marketing sütik: A célzott és társult marketing elősegítése. Ön letilthatja ezeket a sütiket
a megadott leiratkozási hivatkozások meglátogatásával, vagy a böngésző beállításainak módosításával az alábbiak szerint.
• Instagram – További információ itt.
• Facebook – További információ itt; kiszáll itt.
• Pinterest.com – További információ itt.
• Twitter – További információ itt;
• Youtube.com – További információ itt.
• Google Címkekezelő – További információ itt; kiszáll itt.
• Google Ads – További információ itt; ezen az oldalon leiratkozhat.
• Kenshoo – További információ itt.
• Szám – További információ itt.
• Reddit – További információ itt.
• Taboola – További információ itt.

Böngésző leiratkozása: A legtöbb böngészőben van egy „súgó” gomb vagy szakasz az eszköztáron. Ha erre a gombra vagy szakaszra kattint, információkat talál a cookie-k be- és kikapcsolásával kapcsolatban, valamint arról, hogyan kaphat értesítést új cookie érkezésekor.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari

Ezenkívül számos hirdetési szolgáltatás lehetővé teszi a célzott hirdetések leiratkozását. További információkat találhat a Network Advertising Initiative forrásaiban, http://www.networkadvertising.org.

Mobil eszközök: Vegye figyelembe, hogy ezek az erőforrások nem feltétlenül működnek a cookie-k kikapcsolására a mobileszközökön.
Minden mobileszköz más. Íme néhány forrás a népszerű cookie-k kikapcsolásához
mobil böngészők:
• Mozilla Firefox (Android)
• Google Chrome
• Apple Safari

Közzététel harmadik felek számára

Az itt leírtakon kívül nem adjuk el, nem kereskedünk vagy más módon nem adjuk át harmadik félnek az Ön személyazonosításra alkalmas adatait. Személyes adatait megoszthatjuk leányvállalatainkkal (Moroccanoil Izrael, Moroccanoil Kanada), valamint olyan megbízható harmadik felekkel, akik segítenek nekünk Webhelyünk működtetésében, üzleti tevékenységünk lebonyolításában és az Ön kiszolgálásában, beleértve a tárhely-, felhőszolgáltatás- és egyéb információtechnológiai szolgáltatókat a Webhely kezeléséhez vagy tárolásához; fizetési feldolgozók; Megrendelés- és előfizetés-kezelési és teljesítési szolgáltatások; e-kereskedelmi platformok; értékelési és értékelési platformok; E-mail kommunikációs és ügyfélszolgálati szolgáltatások; SMS/szöveges üzenetküldő kommunikáció; valamint webelemzési, marketing- és digitális hirdetési szolgáltatások, mindaddig, amíg ezek a felek beleegyeznek abba, hogy az információkat nem használják fel direkt marketing céljaikra, bizalmasan kezelik ezeket az információkat, és megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmaznak az Ön adatainak védelme érdekében. Az Ön adatait a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint is kiadhatjuk a Webhelyre vonatkozó irányelveink érvényesítése, illetve a saját vagy mások jogainak, tulajdonának vagy biztonságának védelme érdekében. Mindazonáltal a látogatói személyazonosításra nem alkalmas adatokat átadhatjuk más feleknek marketing, reklámozás vagy egyéb célokra. Összeolvadás, felvásárlás, átszervezés, csőd, felszámolás, vagy vagyonunk egészének vagy egy részének eladása vagy átruházása esetén az Ön személyes adatai átkerülhetnek egy jogutódnak, leányvállalatnak vagy más, az eseményből túlélő jogalanynak.

Magento

Online áruházunknak a Magento, Inc. ad otthont, amely biztosítja számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését az Ön számára. Javasoljuk, hogy tekintse át a Magento szolgáltatási feltételeit, amelyek a következő címen érhetők el https://magento.com/legal/terms/websiteés Adatvédelem
A házirend elérhető a következő címen: https://magento.com/sites/default/files/Magento-Privacy-Policy-CCPA-Updates.pdf.

SMS / szöveges üzenetküldés

Ha a kijelölt jelölőnégyzet bejelölésével iratkozik fel, és ezzel aláírásával igazolja, hogy kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy mobil szöveges üzeneteket kapjunk tőlünk, akkor az üzeneteket a regisztrációkor megadott telefonszámra kapja. A feliratkozással Ön erősítse meg, hogy Ön legalább 16 éves, és a megadott telefonszám tulajdonosa. Előfordulhat, hogy SMS-ben újra meg kell erősítenie, hogy szeretne mobil szöveges üzeneteket kapni tőlünk. Az SMS-re/szöveges üzenetekre való feliratkozás nem feltétele semmilyen ingatlan, áru vagy szolgáltatás megvásárlásának. Ha segítségre van szüksége, válaszoljon a „HELP” szöveggel az első SMS-re, vagy lépjen kapcsolatba velünk a telefonszámon magánélet@moroccanoil.com. Ha nem szeretne szöveges üzeneteket kapni, küldje el a „STOP” szöveget az első SMS-re, vagy lépjen kapcsolatba velünk a telefonszámon magánélet@moroccanoil.com. Egy további SMS-üzenetet kaphat, amely megerősíti, hogy telefonszámát eltávolítottuk a további mobil szöveges üzenetek fogadásából. Bármikor újra regisztrálhat, ha bejelentkezik weboldalunkon. Az üzenetek gyakorisága változó. Üzenet- és adatátviteli díjak vonatkozhatnak.

Kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (CCPA)

1. január 2023-jétől, ha Ön kaliforniai lakos, a következő jogokkal rendelkezik:

1. Önnek jogában áll kérni, hogy egy 12 hónapos időszakon belül legfeljebb kétszer közöljük Önnel az Önre vonatkozó személyes adatokat, amelyeket a kérését megelőző 12 hónapos időszakban gyűjtünk, használunk és nyilvánosságra hozunk. a következőket tartalmazza:

• Az Önről gyűjtött személyes adatok kategóriái
• Azon források kategóriái, amelyekből a személyes adatokat gyűjtik
• A személyes adatok gyűjtésének vagy értékesítésének üzleti vagy kereskedelmi célja
• Azon harmadik felek kategóriái, akikkel megosztjuk a személyes adatokat
• Az Önről gyűjtött személyes adatok konkrét részei

Ezt az információt a gombra kattintva kérheti itt.

2. Önnek jogában áll kérni az Öntől gyűjtött személyes adatok törlését. A gombra kattintva kérheti személyes adatainak törlését itt

3. Joga van ahhoz, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés, mert gyakorolta az Adatvédelmi szabályzat e szakasza szerinti jogait, és ezért nem fogunk diszkriminációt alkalmazni Önnel szemben.

4. Önnek jogában áll kérni személyes adatainak helyesbítését. A gombra kattintva kérheti személyes adatainak helyesbítését itt

5. Ön jogosult arra, hogy a gombra kattintva hordozható másolatot kérjen az Önről gyűjtött személyes adatairól itt

6. Önnek jogában áll lemondani személyes adatainak megosztásáról. Ha Ön 13 és 16 év közötti, akkor megerősítően jelentkeznie kell, hogy személyes adatokat gyűjtsünk Önről. Ha Ön 13 évesnél fiatalabb, szülőjének vagy gyámjának meg kell erősítenie a feliratkozást az Ön nevében, hogy adatokat gyűjtsünk Önről.   

Leiratkozhat személyes adatai megosztásáról a gombra kattintva itt.   

A 13 és 16 év közötti fogyasztók számára a lehetőségre kattintva engedélyezheti személyes adatainak megosztását. itt

A 13 éven aluli fogyasztók szülei vagy gondviselői számára engedélyezheti kiskorú személyes adatainak megosztását, ha rákattint itt. 

7. Önnek jogában áll korlátozni érzékeny személyes adatainak felhasználását. A gombra kattintva korlátozhatja személyes adatainak használatát itt.

8. Amint beérkezik az érzékeny személyes adatai törlésére, javítására, leiratkozására, feliratkozására vagy korlátozására vonatkozó kérése, frissítjük nyilvántartásainkat, és felvesszük a kapcsolatot alvállalkozóinkkal, szolgáltatóinkkal és az érintett harmadik felekkel, hogy megkönnyítsük Önnek kérés.

A fenti jogai gyakorlása érdekében kérjük, vegye figyelembe a következőket azzal kapcsolatban, hogy miként gyűjtöttük és használtuk fel személyes adatait a jelen Adatvédelmi szabályzat hatálybalépését megelőző 12 hónapos időszakban:

• A személyes adatok azon kategóriáit gyűjtjük, amelyek a jelen Adatvédelmi szabályzat „Az általunk gyűjtött adatok” című szakaszában szerepelnek.
• A személyes adatok következő kategóriáit tesszük közzé üzleti célból: Azonosítók, például vezeték- és keresztnév, álnév, postacím, IP-cím és e-mail cím; Fizetési információ; kereskedelmi információk; szakmai vagy foglalkoztatással kapcsolatos információk; Internet egyéb elektronikus hálózati tevékenységekkel kapcsolatos információk; geolokációs adatok; audio, elektronikus, vizuális vagy hasonló információk.

A személyes adatok fenti kategóriáit jogos érdekeink, azaz üzleti tevékenységünk végzéséhez, megrendelések teljesítéséhez és tranzakciók feldolgozásához, valamint az Ön számára történő szolgáltatások kezeléséhez és nyújtásához fűződő érdekeinkhez használjuk fel, amelyek magukban foglalják a jelen adatvédelmi szabályzat fenti pontjában, "Hogyan Moroccanoil Információkat használ.”

1. január 2023-jétől, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény értelmében, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a privacy@ címen.moroccanoil.com, vagy látogasson el az „Az Ön kaliforniai adatvédelmi jogai” linkre itt. Előfordulhat, hogy egy meghatalmazott képviselőnk felveheti velünk a kapcsolatot, és kérelmet nyújt be a kaliforniai törvény értelmében Fogyasztóvédelmi törvény és Kaliforniai adatvédelmi törvény; ehhez azonban megköveteljük, hogy (1) aláírt engedélyt adjon a meghatalmazott ügynöknek, és (2) igazolja saját személyazonosságát. Ha a meghatalmazott nem meghatalmazással rendelkező magánszemély, akkor azt is megköveteljük, hogy (3) Ön közvetlenül erősítse meg, hogy a meghatalmazottnak engedélyt adott a kérelem benyújtásához.

Lehetséges, hogy igazolnunk kell személyazonosságát, hogy feldolgozhassuk kérelmét. Az ellenőrzési folyamat magában foglalja a biztonságos linket tartalmazó e-mail kézhezvételét, amelyben arra kérik, hogy adja meg nekünk a kért személyes adatokat, amelyeket az Ön számára nyilvántartunk. Ilyen személyes adatok
tartalmazhatja az Ön nevét, levelezési címét, születési dátumát, a vásárolt tételeket és a megfelelő vásárlások összegét. A nyilvánosságra hozatal és a törlés a fogyasztói kérelmek beérkezésétől, valamint a vonatkozó törvények és rendelkezések által meghatározott kivételektől és korlátozásoktól függ. A nyilvánosságra hozatal és/vagy törlés nem fejeződik be, ha a fogyasztó kérése nem ellenőrizhető.

Ügyfeleinknek tagságot kínálunk a Moroccanoil Beauty Circle hűségprogram („Hűségprogram”), egy hűségprogram, amely bizonyos előnyöket biztosít, például exkluzív ajándékokat vásárláskor, korai hozzáférést új termékek vásárlásához és ingyenes szállítást minden megrendelés esetén. Az előnyök teljes listájáért látogassa meg a Moroccanoil Beauty Circle weboldal https://www.moroccanoil.com/us_en/beauty-circle .

Annak érdekében, hogy a fent leírt előnyöket biztosíthassuk Önnek, az Ön személyes adatait, köztük nevét, telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát, vásárlási előzményeit stb. használjuk fel, hogy azonosítsuk Önt a program tagjaként, és megfelelő üzeneteket küldjünk Önnek, tapasztalatok és ajánlatok. Ezek a pénzügyi ösztönzők ésszerűen kapcsolódnak az Ön által megadott adatok értékéhez. Hűségprogramunk a CCPA értelmében pénzügyi ösztönző programnak minősül  & CPRA. Az Ön személyes adatainak számunkra való értéke az ingyenes vagy kedvezményes termékek vagy szolgáltatások, vagy egyéb előnyök értékéhez kapcsolódik, amelyeket Ön a vonatkozó Program részeként kap vagy nyújt. Ez az érték a termékek, szolgáltatások és előnyök Program résztvevői számára történő felajánlásával kapcsolatos költségeken alapul.

Az üzleti és foglalkoztatási adatokra vonatkozó adatmegőrzési és adatvédelmi szabályzatunk az privacy@ e-mail címen érhető el.moroccanoil. Com. 

 

Információkat értékesítünk/megosztunk a következő harmadik felekkel: 

  • csodagyerek 
  • Dagad 
  • Yotpo
  • Klevu 
  • OneTrust 
  • Klaviyo 
  • Zoovu

Nevada online adatvédelmi törvény

Ha Ön nevadai lakos, jogában áll olyan kérelmet benyújtani, amely arra utasít bennünket, hogy ne adjuk el az általunk gyűjtött vagy gyűjteni fogunk személyes azonosításra alkalmas adatokat. Személyes adatait nem adjuk el. Megerősítést kérni, hogy nem adjuk el az Ön személyes adatait
információért kérjük, küldjön egy e-mailt a privacy@ címremoroccanoil.com címen, és az üzenet tárgyában a „Nevada Privacy Information” szerepel.

Kaliforniai kiskorúak, akik regisztrált felhasználók

Ha Ön 18 éven aluli, Kaliforniában él, és regisztrált felhasználója a Webhelynek, jogában áll kérni, hogy távolítsuk el a webhelyen közzétett tartalmat vagy információt. Kérjük, küldjön egy e-mailt a privacy@ címremoroccanoil.com címmel, üzenetének tárgyában a „California Minors Content Removal” felirattal. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön által közzétett tartalom vagy információ eltávolítása nem biztos, hogy biztosítja a tartalom vagy információk teljes vagy átfogó eltávolítását.

A gyermekek magánéletének védelme

Mi egy általános közönségoldal vagyunk. Weboldalunk, termékeink és szolgáltatásaink mind olyan személyeknek szólnak, akik legalább 16 évesek. Tudatosan nem gyűjtünk, használunk vagy adunk ki semmilyen információt 16 éven aluliaktól. Megértjük és elkötelezettek vagyunk a tiszteletben
a gyermekek online adatvédelmének érzékeny természete. Ha azt észleljük, hogy véletlenül 16 éven aluliakról gyűjtöttünk információkat, az adott felhasználóra vonatkozó minden információt azonnal törölünk. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen információval rendelkezünk bárkitől vagy valakiről
16 év alattiak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

Adatvédelmi szabályzatunk módosításai

Hacsak jogszabály másként nem írja elő, irányelvünk szerint ezen az oldalon közzétesszük az Adatvédelmi szabályzatunkban végrehajtott változtatásokat, valamint az Adatvédelmi szabályzat frissítéséről szóló értesítést a Weboldalunk kezdőlapján. Ha lényeges változtatásokat végzünk a felhasználóinktól gyűjtött információk kezelésében, mi
a honlapunkon található értesítés útján értesíti Önt. Az adatvédelmi szabályzat utolsó módosításának dátuma az oldal tetején található. Bármilyen lényeges változásról e-mailben is értesíthetjük. Ön felelős azért, hogy rendszeres időközönként meglátogassa Weboldalunkat és ezt
Adatvédelmi szabályzat, hogy ellenőrizze az esetleges változásokat.

Kapcsolatba lép velünk

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a jelen Adatvédelmi szabályzattal vagy az adatkezeléssel kapcsolatban, ha módosítani szeretné vagy hozzá szeretne férni az Öntől gyűjtött személyes adatokhoz, vagy panaszt szeretne tenni, az alábbi elérhetőségeken fordulhat hozzánk. . Panasszal fordulhat a helyi adatvédelmi hatósághoz is, ha nem elégedett
ahogyan panaszát kezeltük.

E-mail: privacy@moroccanoil.com
Levelezési cím: Jogi Osztály; 5742 Ferrier Street, Montreal, QC. Kanada H4P 1M7

Oktatás bármikor, bárhol

Hozzáférés az inspiráló és oktatóvideókhoz, valamint a színelméletről, a termékalkalmazásokról, a szabadalmaztatott technológiánkról és egyebekről szóló önálló tanulási lehetőségekhez. Kérdezze színszakértőinket minden hajfestéssel kapcsolatban! Elérhető iOS és Android mobil- és táblagépekre.

TALÁLJA MEG KÖZÖSSÉGÉT

@moroccanoilmert